Hodnocení - Terronská 582/15 Praha 6

Přejít na obsah

Hodnocení

Hodnocení zákazníků
Google - ALBA optik - Recenze

Ondřej Hanuš
 18. března 2024


Anna Tsenteradze
 11. března 2024

ALBA optik na Firmy.cz
Alena Michálková
9. dubna 2024

Optiku navštěvuji přes 10 let! Za tu dobu jsem si odnesla spoustu krásných brýlí, naučila se nosit čočky, které využívám hlavně na sport a to všechno díky panu Bartulíkovi, který je vždy ochotný a flexibilní i když chci čočky na poslední chvíli :)

Annette Oberfranczová
27. března 2024

Po návšteve niekoľkých predchádzajúcich predajní okuliarov bez úspechu som v Alba Optik bola nadmieru spokojná. Majiteľ bol veľmi milý a ochotný, a veľmi dobre vedel poradiť, vďaka čomu som si vybrala ideálne okuliare z naozaj širokej ponuky. Odporúčam túto optiku všetkým, ktorí hľadajú nielen kvalitné okuliare, ale aj vynikajúci zákaznícky servis.

Po návštěvě několika předchozích prodejen brýlí bez úspěchu jsem v Alba Optik byla nadmíru spokojena. Majitel byl velmi milý a ochotný, a velmi dobře uměl poradit, díky čemuž jsem si vybrala ideální brýle z opravdu široké nabídky. Doporučuji tuto optiku všem, kteří hledají nejen kvalitní brýle, ale také vynikající zákaznický servis.

Jan Brabec
 29. ledna 2024

Výběr  brýlí a kontaktních čoček na profesionální úrovni, a to po každé  stránce. Cením si osobního přístupu, sortimentu a rychlého dodání  objednaného zboží.

Sunny Singh
12. února 2024

Amazing experience with Mr Bartulik. He was very experienced and helpful, suggested great frames that fit my face better than I'd have selected for myself! Excellent customer service, affordable, and very friendly. Highly recommend!

Úžasný zážitek s panem Bartulíkem. Byl velmi zkušený a  nápomocný, navrhl skvělé rámy, které mi padnou na obličej lépe, než bych  si vybral pro sebe! Vynikající služby zákazníkům, cenově dostupné a  velmi přátelské. Vřele doporučuji!
Nikola Klímová
26. ledna 2024

Nejlepší volba, pokud hledáte v Praze optiku. Vysoce profesionální a zároveň velmi vstřícný a přátelský přístup. Pan Bartulík má skvělý odhad, co komu sluší, a velmi ochotně poradí při výběru z množství obroučků, které jsou jedny hezčí než druhé, navíc za příznivé ceny. A jako bonus originální výloha. Už bych nešla nikam jinam.

E E
Místní průvodce
před týdnem

Took my daughter there to chose her first pair of glasses. Mr. Bartulik was very nice and professional. The prices are unbeatable. Will definitely return 😊

Vzal jsem tam svou dceru, aby si vybrala své první brýle. Pan Bartulík byl velmi milý a profesionální. Ceny jsou bezkonkurenční. Určitě se vrátí 😊

Simona Tůmová

Optiku Alba můžu jenom doporučit. Pan majitel se Vám bude maximálně věnovat, takže máte pocit, že jste nejdůležitější na světě. Nespěchá na vás a rád poradí, co Vám opravdu sluší, a to v jiných optikách vůbec není běžné. Můžete si vybrat z velkého množství brýlových obrub, jedny hezčí než druhé.



Aleksey Chernenko
před 3 měsíci

Thanks for consulting!
Díky za konzultaci!
Vysoce zkušený profesionál.

Jakuboviesimona
13. ledna 2024

Optiku Alba můžu jenom doporučit. Pan majitel se Vám bude maximálně věnovat, takže máte pocit, že jste nejdůležitější na světě. Nespěchá na vás a rád poradí, a to v jiných optikách vůbec není běžné. Můžete si vybrat z velkého množství brýlových obrub, jedny hezčí než druhé.


Tomas Kostkan
Místní průvodce
před 3 týdny

Nemám zkušenost, ale ta vaše výloha je prostě úžasná. Nakonec kromě toho, že baví, ve mě budí větší důvěru než ostatní cool, které znám. Zajdu, až budu potřebovat!

Елена Овсиенко
Místní průvodce
před rokem

В этой оптике вы почувствуете себя в гостях у владельца. Уютно и запросто, при этом уважительно и комфортно. Большой выбор оправ, но если вдруг нет вашего оттенка или формы пан Любомир Бартулик сделает для вас заказ и любезно сообщит, когда оправа поступит. Цены...после цен в соседних оптиках вы можете выдохнуть и позволить себе новые очки.

V této optice se budete cítit jako na návštěvě u majitele. Útulné a jednoduché, zároveň uctivé a pohodlné. Velký výběr rámů, ale pokud by najednou nebyl váš odstín nebo tvar dostupný, pan Lubomír Bartulík vám udělá objednávku a laskavě vás bude informovat, až rámy dorazí. Ceny...po cenách v sousedních optikách si můžete vydechnout a dovolit si nové brýle.
Pavlo M
před rokem

Highly experienced professional.

Lucie Markova
Místní průvodce
před 3 lety

Michal Para
 26. ledna 2024

Pan Bartulík ví, co dělá, umí to a navíc je to fajn chlap. Vždycky se usmívá, má široký výběr ( dokonce i moje paní si vybrala). Chodím k němu roky a vždy jsem unesený souborem celé té služby. Já chci, aby každý obchůdek fungoval takto.  Bartulík je prostě pašák a moc mu fandím. Taky si nekoupim brýle asi už nikdy jinde (když vyloučím drogerie......
Velmi spokojený Michal Pára posílá pozdravy do ALBA Optik


Mariya Sulimenko
před 3 dny

Хочу оставить отзыв, и порекомендовать магазин. Настолько дущевный прием, хороший выбор оправ, низкие цены. Мы покупали очки суну, обошли несколько оптик, есть с чем сравнить. Альба оптик, самые лучшие цены! Самый дрбрый и приятный хозяин! Мы очень рады, что купили очки, именно те, которые хотел сын. Как у Гарри Поттера 😀

Ráda bych zanechala recenzi a doporučila obchod. Takové vřelé přivítání, dobrý výběr rámů, nízké ceny. Koupili jsme brýle synu, navštívili několik optik a máme s čím porovnávat. Optika Alba, nejlepší ceny! Nejmilejší a nejpříjemnější majitel! Jsme moc rádi, že jsme koupili brýle, které si syn přál. Jako Harry Potter 😀

I would like to leave a review and recommend the store. Such a warm welcome, good selection of frames, low prices. We bought glasses, visited several opticians, we have something to compare with. Alba optician, best prices! The most kind and pleasant owner! We are very glad that we bought the glasses that our son wanted. Like Harry Potter 😀


Katy Ema Košická (KatyKosík)
před měsícem

Pan Bartulík je velmi přátelský a profesionální, vždy dokáže dobře poradit a zároveň vyhovět požadavkům. Pokaždé vše vyřídí rychle a spolehlivě a ceny má opravdu příznivé. Jinam už nechodím.

Silvieduskova
21. prosince 2022

Široký výběr, příjemné prostředí i pan majitel. Nové brýle byly připraveny k vyzvednutí již za dva dny. Stoprocentně doporučuji !

Jarka Sucova
27. dubna 2022

Bleskurychlé vyřízení objednávky,naprostá spokojenost,,všem doporučuji


Šárka Forgáčová
4. února 2022

Pěkné, stylové místo. Velký výběr obroučků. Moc milý a sympatický pán, co vypadá, že ho práce fakt baví. Výborná dopravní dostupnost v blízkosti tram a metra.
Iveta Zikmundová
Místní průvodce
před 2 měsíci

Doporučuji. Optiku jsem navštívila na doporučení a byla jsem velice spokojená. Optika má opravdu široký výběr obrub různých cenových kategorií. Pan Bartulík je velice ochotný a trpělivý. S výběrem poradí, vše vysvětlí. I když v optice neprovádí měření zraku, dostala jsem doporučení na lékaře, kde mě velmi rychle objednali. Samotné vyhotovení brýlí bylo také velmi rychlé. Po zkušenostech jak s velkými řetězci, tak s menší optikou, si určitě i pro další brýle přijdu sem, přístup k zákazníkovi je zde na úplně jiné úrovni.

Radek Dobrota
před 2 měsíci

Osobní přístup a vstřícný přístup pana majitele je nedocenitelný, brýle pomůže vybrat a upravit do nejmenších detailů. Výsledek je pak hotový rychle a za skvělé ceny. Všem v Praze moc doporučuji.
Jitka Obrusnikova
před 2 měsíci

Profesionální a milý přístup. Obrovský výběr sortimentu a bez pomoci je opravdu těžké vybrat jen jedny ! A tak dva kousky jsou tak akorát ! Určitě se vrátím a ještě jednou diky !!
Katerina Novotna
 před rokem

Toto je optika s Michelinskou hvězdou.✨ Nejlepší co jsem kdy vyzkoušela. Pan Bartulík je profesionál s kouzelný přátelským přístupem.
Pro mne ta nejlepší volba. 👌🤓

Klára Grammetbauerová
před 11 měsíci

Nejlepší optika, pan Bartulík je profesionál s perfektním přístupem a rychlým řešením. Děkuji moc za rychlou opravu.

Zuzana Treybalova
před rokem

Naprostá spokojenost, profesionální péče s lidským, milým přístupem. Za takovým servisem se vyplatí přijet i z druhého konce Prahy!
Lucie Carne
před 5 lety
Místní průvodce

Nejlepší optik, kterého jsem kdy navštívila. Dokonalý profesionální servis, velmi příznivé ceny, originální a nadčasové obroučky.

Lenka Frainšicová
před 3 lety

Pana optika jsem si vybrala na zaklade lokality a skvelych recenzi. Mohu jen potvrdit naprostou spokojenost. Pan byl velmi ochotny,prijemny. Byla to radost vybirat bryle se sarmantnim profikem. Pro male zakazniky je pripraveno posezeni s hrackami:).Nejlepsi optik,moc doporucuji!
Libena Kubalikova
před 6 lety

Příjemný odborník, který skvěle poradí. Hlavně odejdete s brýlemi, které vám sluší a dobře padnou.
Petr Kment
Místní průvodce
před 7 lety

Majitel je přesný a vstřícný !!! Pokud hledáte pohodu při nákupu a odborníka pak jste zde správně !!!
Klára Volencová
před 4 lety

Nejlepsi zkusenost. Pan je hrozne mily profesional, ktery se klientovi opravdu venuje. Skvele ceny. Doporucuji

Ludmila Hudcová
před 10 měsíci

Velmi profesionální, zároveň milý přístup.
Zap Brannigan
8. září 2022

Špičkový přístup k zákazníkovi.

Lucie Roubickova
před 4 lety

Barbora Sedláčková
před 2 lety

Marie Spanila
před rokem

Helena Kotěrová
před 4 lety

Iva Hauptová
Místní průvodce
před 2 lety

Markéta Chlustinová
před 4 lety


Daria
před 3 měsíci

This is the best glasses shop in Prague! Huge variety of glasses, not crazy prices, super kind and nice man works there, who helped me to choice the best option and spoke English to me. Glasses were ready fast, quality is good🫶🏻 Thank you! I will come back here

Toto je nejlepší obchod s brýlemi v Praze! Obrovský výběr brýlí, ne šílené ceny, pracuje tam super milý a milý muž, který mi pomohl vybrat tu nejlepší variantu a mluvil na mě anglicky. Brýle byly připraveny rychle, kvalita je dobrá🫶🏻 Děkujeme! vrátím se sem
Martina Farren
před 2 lety

Naprostá spokojenost! Pan Bartulík (optik) velice rychle pochopil typ brýlí, které hledám, a díky širokému výběru jsme rychle našli jedny perfektní pro mne (co jedny, hned několik!). V žádné jiné optice jsem nezažila tak příjemný přístup a skvělý servis jako zde. Kdo hledá optiku, určitě běžte sem!

Zuzana Klimešová
Místní průvodce
před 3 lety

Individuální přístup, pan Bartulík se vyzná. Vše změří a vytahuje stále další a další modely.
Václav Prášil
před 5 lety

Apartní obchod s velkým výběrem obrouček různých stylů a především s kromobyčejně ochotným, milým a erudovaným majitelem. Vřele doporučuji.

Carousel Delight
před 3 lety

Perfektní servis, skvělý ceny, přijemný pán. Neljepší tady v okolí...
Návrat na obsah